GRATIS naar African Safari 3D

101553 E1393252419755

African Safari 3D – gratis bioscoopkaartjes

Boek nu uw reis bij Droomreis Tanzania en wij regelen voor het hele reisgezelschap een gezellig bioscoopavondje voor deze levensechte Afrika film (actie loopt zolang deze film draait in de Nederlandse bioscopen).

African Safari 3D

  African Safari 3D

  Release: 13 februari 2014

Na het zinderende succes van De Nieuwe Wildernis, komt de distributeur van deze film nu met een nieuwe natuurfilm. In African Safari worden we deze keer niet meegenomen naar Oostvaardersplassen, dit keer wordt er met Paul de Leeuw meegereisd naar Afrika.

In deze avontuurlijke safarifilm voor het hele gezin zien we de Afrikaanse wildernis vanuit het oogpunt van twee dierenkenners en natuurbeschermers. Paul de Leeuw neemt je mee op een spectaculaire 3D safari door de mooiste gebieden van Afrika. Van de prachtige zandduinen van Namibië via het wonderlijke natuurgebied rondom de Ngorongoro krater naar de adembenemende Victoria watervallen.

Op deze onvergetelijke reis sta je ook in oog met leeuwen, luipaarden, cheeta’s, zwarte neushoorns en olifanten. En wees gewaarschuwd; er zit geen hek tussen! 3D maker Ben Stassen laat de dieren dichter bij komen dan ooit, je kunt ze bijna kan aanraken!

Een leuk voorproefje deze film maar de geuren en de kleuren van Afrika moet je eigenlijk in het echt meemaken. Droomreis Tanzania maakt uw safari reis op maat, gebaseerd op het reisgezelschap, de periode en uw persoonlijke wensen.

 

Mijn reiservaring met Droomreis Tanzania:

Beleef de reis van uw leven!