Avontuurlijke Reizen

REISAANVRAAGEen avontuurlijke reis kent vele vormen. Voor de ene persoon is dit een special campsite op de Serengeti waar u helemaal alleen staat en voor de andere persoon is de ultieme uitdaging de Kilimanjaro te beklimmen. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee en maken een voorstel wat op uw lijf geschreven staat.

 • Buffalo

  Korte safari rondreis Noord-Tanzania

  Als de tijd beperkt is, maar u toch op een bijzondere manier Tanzania wilt ontdekken, dan is dit een reis met én een korte safari én het mooie natuurgebied rondom Lake Natron ontdekken én de big-5 spotten in de Ngorongoro krater.

  Lees meer  

 • Kilimanjaro

  10-dagen Safari rondreis en wandelen

  Droomreis Tanzania heeft een geweldige safari rondreis samengesteld waarbij u eerst de Kilimanjaro gaat bewonderen en hierna een safari rondreis gaat maken. Niet naar de top maar u loopt wel een van de mooiste trajecten.

  Lees meer  

 • Kilimanjaro1

  Kilimanjaro trekking en korte safari

  Bereik de top van de Kilimanjaro met een privé trekking waarbij verschillende routes mogelijk zijn. Voor of na deze bijzondere ervaring geniet u van prachtige safari trip in Arusha national park en Tarangire.

  Lees meer  

 • Activiteiten Snorkelen Duiken Tanzania

  9 dagen Duiken Mafia Island

  Mafia Island is een van de mooiste duikbestemmingen van de wereld. Ontdekt hier de bijzondere onderwaterwereld en u kunt hier zelfs snorkelen met whale sharks. Verblijf in een fantastische boomhut in een grote baobab boom.

  Lees meer  

 • Chimpansee Droomreistanzania

  Chimpansees in het ongerepte Zuiden

  Ultieme safari rondreis van 14 dagen door Zuid-Tanzania. Bezoek de ongerepte parken in het Zuiden met als hoogtepunt de chimpansees in Mahale Mountains en sluit af op een onbewoond eiland.

  Lees meer  

 • Ezeltrektochtjpg

  Ngorongoro highland hike

  Een meerdaagse trekking in de bijzondere Ngorongoro conservation area. Ezels vervoeren de bagage en u wandelt met een Masaï gids door dit prachtige gebied. Op basis van kamperen met eigen tenten en een kok die de maaltijden verzorgt.

  Lees meer  

REISAANVRAAG

Beleef de reis van uw leven!