Droomreis Tanzania op de 50PlusBeurs

Ontmoet ons in Utrecht op de 50PlusBeurs

Deze 50PlusBeurs is van 19 tot en met 23 september 2017 in de Jaarbeurs Utrecht, open van 10.00 – 17.00 uur. We ontmoeten u graag in hal 11, standnummer 11D28 om van  gedachten te wisselen over hoe wij een invulling kunnen geven aan uw droomreis. In Tanzania zijn er volop mogelijkheden voor ultieme safari rondreizen, wandelen door de prachtige natuur, snorkelen en duiken in de azuurblauwe oceanen of wilt u liever de Kilimanjaro beklimmen? We praten er graag met u over.

50PlusBeurs: Zilveren jubileum editie
Deze beurs is al 25 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 600 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en  Niemand verlaat de beurs met lege handen: iedere bezoeker ontvangt een Silver Surprise!

Silver Show met Karin Bloemen
Meteen ná de beurs kun je genieten van de Silver Show, een feestelijke voorstelling vol muzikale hoogtepunten en hilarische sketches met Karin Bloemen, Mariska van Kolck, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen. Deze Silver Sisters geven van 17.15 tot 19.00 uur een unieke jubileumshow, die nergens anders te zien zal zijn. De Silver Show geeft extra glans aan de zilveren beurseditie en biedt zang en cabaret met het leven als onuitputtelijke bron van inspiratie.

Korting 50% in de voorverkoop
Bestel tickets met actiecode: «TANZANIA» via www.50plusbeurs.nl

 

50PlusBeurs: € 9,95. Combiticket Beurs & Show: € 22,50 (géén bestelkosten!)
Telefonisch bestellen kan via 026 377 97 36 (geef dan je actiecode door)

 

Beleef de reis van uw leven!