Bush rover – de ultieme Selous ervaring

Bush Rover – de ultieme Selous ervaring

ReisaanvraagDe “Bush Rover” is de eerste in zijn soort. Een werkende Landrover die zich transformeert in een een fantastische mobiele safari suite. Dat is de ultieme Landrover metamorfose. Omdat het volledig mobiel is, kan de Bush Rover u naar de allermooiste afgelegen plekjes brengen om wilde dieren te spotten. Na een sundowner op uw privéterras, kunt u een heerlijk bad nemen. Hierna een privé diner onder een prachtige eindeloze sterrenhemel en kijken en luisteren naar alle geluiden van de bush. Een comfortabel bed maakt de droom compleet.

DAG 1.   MET DE TREIN NAAR SELOUS

U neemt de TAZARA trein van Dar es Salaam naar Kisaki station in Selous. Deze trein vertrekt vanuit Dar es Salaam op dinsdag en donderdag en de treinreis duurt ongeveer 4,5 uur.  U passeert landelijke dorpjes waar u het dagelijkse leven van de Tanzanianen aan u voorbij ziet trekken. De laatste 1,5 uur rijdt de trein door Selous game reserve waar u (afhankelijk van de tijd) wild kunt spotten vanuit de trein. Bij het Kisaki station, wordt u welkom geheten en vertrekt u naar de Sable Mountain lodge.

DAG 2.   WANDELSAFARI & GAMEDRIVE

Vanochtend start uw eerste dag in Selous Game Reserve voor de zonsopkomst en ontdekt u de omgeving wandelend. Deze bijzondere wandelsafari wordt uitgevoerd met een gids en een ranger. Laat u verrassen door wat u zult tegenkomen onderweg. Na een lekker ontbijt terug bij het camp, kunt u uitrusten bij het zwembad. Na de lunch gaat u op gamedrive in Selous gamereserve. U overnacht in de Sable Mountain lodge.

DAG 3.   GAMEDRIVE, OP NAAR DE SAFARI SUITE

Vanochtend kunt u rustig beginnen bij de lodge, voordat u op gamedrive gaat in de 4×4 Landcruiser naar de Safari Suites, uw exclusieve mobile camp met uw persoonlijke gids en kok. Ter plekke is er nog tijd voor een korte wandelsafari in de omgeving.

DAG 4.  WANDELSAFARI BIJ DE RIVIER, GAMEDRIVE

Vandaag weer vroeg uit de veren om een prachtige wandelsafari te maken bij de zandrivier op zoek naar de wilde dieren: giraffen, buffels, nijlpaarden en olifanten. Na de lunch geeft u uw voeten rust en gaat in de middag op gamedrive naar gebieden waar veel wild is. U overnacht in de bijzondere Bush Rover, uw eigen privé camp op een fantastische plek om wild te spotten.

DAG 5.  GAMEDRIVE EN BOOTSAFARI

Vandaag een vroege ochtend safari (voor het ontbijt) en na de lunch maakt u een bootsafari op Lake Tagalala en hierna keert u terug in het camp voor uw diner.

DAG 6.  OCHTEND GAMEDRIVE OF BOOTSAFARI

Vanochtend heeft u de keuze tussen een gamedrive of een bootsafari. Na de lunch wordt u naar de airstrip gebracht voor uw middagvlucht naar Dar es Salaam of Zanzibar.

$ 2.950,-
Prijzen zijn per persoon gebaseerd op een reisgezelschap van 2 volwassenen

– genoemde accommodaties
– vermelde maaltijden
– gamedrives en bootsafari’s
– entreegelden nationale parken en alle overige entreegelden
– transport zoals vermeld

 

Reisaanvraag

 

Beleef de reis van uw leven!