Safari en strand

REISAANVRAAGIn Tanzania is de ideale combinatie van safari en strand heel goed mogelijk. Bij de voorbeeldreizen treft u tal van mogelijkheden aan. Spannende safari’s in Noord- of Zuid-Tanzania (of beide) en heerlijk uitrusten op de witte stranden met wuivende palmbomen. De Indische Oceaan is azuurblauw en op de eilanden Zanzibar, Pemba of Mafia kunt u uitstekend snorkelen en duiken.

 • Young Elephant

  14-dagen Safari Noord-Tanzania & Zanzibar

  Een afwisselende reis met veel variatie: een kanosafari in Arusha NP, een spannende riverwalk, gamedrives in Tarangire, Lake Manyara en Ngorongoro en bezoek aan de Hadzabe stam. En als afsluiting gaat u naar Zanzibar.

  Lees meer  

 • Vogel

  16-dagen Safari en Pemba

  Bent u een duikfan en wilt u graag op safari? Eerst een safari waarbij u alle highlights van Tanzania bezoekt: Lake Mayara, de Ngorongoro krater en de Serengeti. U vliegt vanuit de Serengeti naar het ongerepte eiland Pemba.

  Lees meer  

 • Zebras

  15-dagen Noord-Tanzania en Zanzibar

  U maakt gamedrives in een stoere safari auto maar ook wandelend en per kano gaat u op zoek naar de wilde dieren. In het dorpje Mto wa Mbu komt u in aanraking met de vriendelijke Tanzaniaanse bevolking en dan nagenieten op Zanzibar.

  Lees meer  

 • Giraf1

  21-dagen Complete safari rondreis

  U bezoekt de mooiste parken van Noord-Tanzania en reis via de Serengeti door naar Lake Victoria waar u de omgeving gaat verkennen per kano en mountainbike. Aan het eind vliegt u naar Zanzibar voor een heerlijk strandverblijf.

  Lees meer  

 • Leeuw Tanzania

  15-dagen Zanzibar en Zuid-Tanzania

  Relaxt beginnen in Zanzibar, dan met een klein vliegtuigje naar Mikumi en Selous om ineen open safari auto op zoek te gaan naar de wilde dieren. U eindigt weer op Zanzibar waar u het historische Stonetown bezoekt en geniet van de zon.

  Lees meer  

 • Migratie

  14-dagen Migratie rondreis

  De grote migratie meemaken is indrukwekkend en een enerverende schouwspel. In de zomer reist u naar de Noord-kant van de Serengeti bij de Mara rivier. Na deze prachtige safari rondreis is het relaxtijd op Zanzibar.

  Lees meer  

 • Chimpansee Droomreistanzania

  Chimpansees in het ongerepte Zuiden

  Ultieme safari rondreis van 14 dagen door Zuid-Tanzania. Bezoek de ongerepte parken in het Zuiden met als hoogtepunt de chimpansees in Mahale Mountains en sluit af op een onbewoond eiland.

  Lees meer  

 • Hippo

  Luxe fly-in safari Zuid-Tanzania

  Deze 10-daagse reis brengt u naar hele bijzondere parken: Ruaha en Selous met bootsafari's tussen de krokodillen en hippo's. Maak fantastische wandelingen in de Udzungwa mountains en vlieg dan naar Saadani voor safari en strand.

  Lees meer  

 • Fumba Beach Lodge

  Selous, Stonetown en strand

  Een 10-daagse trip naar Zuid-Tanzania met safari's in het prachtige ongerepte Selous waar u gamedrives maakt en bootsafari's. Dan vliegt u met een klein vliegtuigje naar Zanzibar voor een vleugje cultuur en een ontspannen strandverblijf.

  Lees meer  

REISAANVRAAG

Beleef de reis van uw leven!