Inspiratie voor de droomreis van je leven!

Iedereen zijn eigen privé safari reis

Doe inspiratie en ideeën op met de safari rondreizen die onze gasten hebben gemaakt. De safari rondreizen zijn allemaal verschillend en op maat gemaakt samen met onze klant en afgestemd op hun reisgezelschap, tempo, interesses, tijd van het jaar en budget. Zoveel mensen zoveel wensen. Geen pakketreis dus maar volledig maatwerk. Je eigen droomreis.

“Geen pakketreis maar je eigen safari reis op maat”

De prijzen van de reizen zijn voor het hoogseizoen. Eerlijk en duidelijk. Ook zie je dat bijna alles inclusief is. Geen verrassingen.


| Op safari met je vrienden | Rondreis met een handicap | Safarireizen met meerdere gezinnen | Safari naar de grote Migratie |
| Meer over een reis op maat | Meer over een safari | Meer over ons | Meer over Tanzania | Meer over wat je er kan doen |

Reis op maat

“Alle safari reizen zijn privé”

Alle onze safari reizen zijn privé. Je reist alleen samen met je partner, vrienden of familie(s). Met niemand anders dus. Wij maken een reisplan op basis van je persoonlijke interesses en wensen. Wil je heel graag een specifiek dier zien of ben je een vogelaar wij weten waar ze zitten en passen het reisschema hierop aan. Wil je de Tanzaniaanse cultuur ervaren of een activiteit doen?  Er zijn heel veel mogelijkheden. Wij kennen de leuke authentieke plekken en activiteiten. Wij hebben ze bezochtende en al voor je ontdekt.

Advies

“Wij adviseren. Jij bepaalt”

Wij adviseren je graag en maken het onderdeel van het reisschema. Ook voor de fotografie liefhebber weten wij waar je moet zijn en op welk moment in het jaar. Samen maken we je ideale reisplan voor jouw droomreis. We durven gerust te beweren dat geen enkele reis bij ons hetzelfde is. Bij iedere reisaanvraag gaan we voor de perfecte match van jouw wensen, interessses, onze ervaring en kennis. Een maatwerk reis naar Tanzania is vaak een puzzeltje. Dat vinden wij juist de uitdaging om alle wensen en eisen op een zo’n goed mogelijke manier in elkaar te laten passen. Hierdoor ontstaat er een rondreis die helemaal uniek is. De ultieme droomreis.

Familiereis met kinderen naar Tanzania

Wij weten uit eigen ervaring dat reizen met je kinderen door Tanzania onvergetelijk is en heel bijzonder. Belangrijk is wel dat het reisschema hierop is aangepast. Reizen met jonge kinderen, tieners is echt heel anders dan met pubers, of jong volwassenen. Wij hebben de kennis en ervaring en helpen je graag met een passend reisplan. Denk daarbij aan de afstanden die je moet afleggen, accommodaties, veiligheid, mogelijkheden om te spelen of juist toevoegen van meer avontuur en cultuur. Een maatwerk reis voor jouw familie om nooit te vergeten. Ook hebben we veel reizen naar Tanzania georganiseerd voor gezinnen en mensen met minder reiservaring. Als het best spannend is om naar dit bijzonder werelddeel af te reizen, wil je het liefst informatie van een expert. Iemand die er zelf vaak komt en die je goed kan adviseren over de mogelijkheden. Waar je op kan vertrouwen, zodat je samen de beste keuzes kunt maken voor je rondreis door Tanzania.

Huwelijksreis naar Tanzania

Je reist privé met zijn tweetjes. Wij weten wat belangrijk is bij een huwelijksreis en deze speciaal maakt. Accommodaties op speciale plekken waar je extra verwend wordt tijdens je huwelijksreis. Even geen diner met anderen maar je eigen bushdiner onder de sterren.Een heerlijke sundowner met een glaasje. Of op je eigen ‘special campsite’ verwend worden door je eigen kok zonder andere gasten. Ontspannen kan je na je safarireis op een van de mooie eilanden in een prachtige accommodatie met uitzicht op de witte stranden en azuurblauwe zee. Samen snorkelen, duiken of een lunch op een onbewoond eilandje helemaal alleen voor jullie. Het kan allemaal. Natuurlijk geldt ook hier iedereen is anders en samen maken wij voor jullie een onvergetelijke huwelijksreis.

Als BN-er op reis naar Tanzania

Even niet ‘bekend’ zijn en samen met je gezin, familie, vrienden of als stel heerlijk op vakantie. Een safari rondreis met of zonder afsluiting aan het strand dat kan in Tanzania. Wij weten de plekken, accommodaties waar je niet of bijna geen andere Nederlanders tegenkomt. Zelfs in de bekende parken is dit nog mogelijk. Wij en onze gidsen/chauffeurs hebben hier ervaring mee. Ook hier geldt je kan basic, comfortabel of in luxe rondreizen of juist een combi hiervan. Speciale wensen, interesses en routes: wij helpen je graag en samen maken wij het reisplan voor jouw incognito droomreis.

Terug naar Tanzania rondreis

Veel reizigers die een keer op rondreis naar Tanzania zijn geweest willen weer terug. Ook zijn er veel mensen die in het verleden in Tanzania hebben gewerkt en terug willen om te zien hoe het nu gaat. Vaak samen met de kinderen en in combinatie met een safari. Wij hebben alle parken tijdens onze jaarlijkse inspectiereizen bezocht maar ook bijna heel Tanzania doorkruist op zoek naar nieuwe activiteiten, historie, bijzondere accommodaties en plaatsen. Hierdoor weten we de ervaren safari reiziger elke keer weer te verassen met nieuwe ideeën en reisvoorstellen. Dit geldt ook voor de mensen die gewerkt hebben in Tanzania. Wij en onze chauffeurs/gidsen kennen het land op ons duimpje en weten de reisafstanden. Samen maken we een reisplan waarbij je terug gaat naar waar je gewerkt hebt in combinatie met een safari en strand. Onvergetelijk als je dit herbeleefd en kan delen samen, als familie of met vrienden. 

Safari reis naar Tanzania met een beperking

Vaak wordt gedacht dat een safari niet mogelijk is als je een beperking hebt, maar het kan wel degelijk. Het is afhankelijk van de beperking wat er mogelijk is maar onze insteek is kijken wat je wel kan en dan kan er veel. Wij kunnen onze safariauto’s zo aanpassen dat je er bijvoorbeeld in kan liggen op raam hoogte zodat je niks mist. Wij weten welke accommodaties geschikt zijn. Onze chauffeurs houden natuurlijk rekening met je beperking. Helpen je als het nodig is. Net als de medewerkers in de accommodaties. Je reist alleen met je partner, vrienden of familie, geheel privé dus. We maken natuurlijk samen je reisplan op basis van jou interesses, wensen en wat je kan. Het opstellen van een goed reisschema vraagt iets meer overleg en tijd. Ook is het belangrijk om wat ruimer van te voren te boeken omdat niet alle accommodaties geschikt zijn en in de zomermaanden al snel volgeboekt zijn.

De reis begint door of een reisaanvraag te doen of direct met ons contact op te nemen.