Huwelijksreis

Zoek je een perfecte bestemming voor een bijzondere huwelijksreis? Maak een droomreis naar Tanzania: met een stoere privé jeep samen genieten van de Afrikaanse wildernis. Een romantische sundowner of een candelight dinner onder een magische sterrenhemel. Tijd voor jullie samen om intens de natuur, de wilde dieren en de fantastische landschappen op je in te laten werken. Kies je voor je huwelijksreis in Tanzania voor een spannende safari rondreis met een romantische strandvakantie op Zanzibar of een van de andere mooie eilanden met parelwitte stranden? Samen plannen we jullie huwelijksreis naar Tanzania geheel op maat. Laat je door ons verrassen en wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. | Meer informatie over een huwelijksreis | Meer informatie over een safari

Huwelijksreis Tanzania

Een huwelijksreis moet bijzonder zijn, dat staat voor de meeste mensen vast. Tanzania biedt mogelijkheden te over voor een speciale reis. Wil je samen de top van de Kilimanjaro bereiken? Of een trektocht met ezels door een ongerept landschap? Samen de mooiste safari’s beleven in de Serengeti? Neem contact met ons op om jouw wensen voor een onvergetelijke huwelijksreis te bespreken. Dan maken we samen een plan voor een droomreis.

Safari Huwelijksreis

Zie jij jezelf al samen met je geliefde in een stoere safari auto de olifanten bewonderen? Privé met zijn tweetjes in een safari auto waarbij je onbezorgd kunt genieten. Je wordt vergezeld door een gids/chauffeur die de weg weet. Door de lucht zweven boven de Serengeti: een ballonvaart is zeker een waanzinnige belevenis voor de rest van je leven.

Huwelijksreis safari en strand

Een huwelijksreis met safari en een strandverlenging op Zanzibar is een geweldige combinatie. Nog specialer is het om naar de rustige eilanden Mafia of Pemba te gaan. Deze eilanden zijn zeker voor de snorkelaars en duikers een aanrader. Heb je voldoende tijd voor je huwelijksreis dan maak je spannende safari’s én geniet je van het strand. 

Huwelijksreis strand en safari

Andersom kan ook natuurlijk. Eerst ontspannen na alle voorbereidingen en de trouwdag zelf. Start je huwelijksreis dan op een prachtig zandstrand met wuivende palmbomen. Zanzibar is dan een perfecte  keuze en wij weten de accommodaties die je in de watten leggen. Ook hier kunnen we als jullie meer willen dan even niks doen, een mooi programma samenstellen zodat alles geregeld is. Denk aan een romantische sundowner, paardrijden op het strand, een privé duik- of snorkeltocht. Of een diner voor twee bij kaarslicht op het strand. Hoe romantisch mag het zijn? En dan zijn er nog andere tropische strandbestemmingen voor je huwelijksreis zoals Pemba Island, Mafia Island of Fanjove Island.

Romantische plekken en activiteiten

De mooiste plekjes om te verblijven hebben we al voor je ontdekt. Wat dacht je bijvoorbeeld een luxe lodge met een infinity pool? Midden op de Serengeti, van waaruit je zomaar de olifanten, zebra’s of andere dieren kunt spotten. Romantische sundowers, speciale overnachtingen, een diner voor twee onder de sterren of ontbijten in de bush tussen de dieren. Zomaar wat ideeën maar we hebben er nog veel meer.

En wil je je partner echt verrassen dan is een ballonsafari wel een van de meest bijzondere belevenissen.

Trouwen in Tanzania

Wil je in op de eindeloze vlakten van de Serengeti elkaar het ja-woord geven? Ook dat is mogelijk of je dit nu met zijn tweetjes wilt doen of met al je familie en vrienden, we regelen het graag voor je. En wat is een betere plek voor een ‘renowal of vows’ dan een hagelwit strand op Zanzibar?

Jubileum van je huwelijk vieren in Tanzania

Ook als je 12,5 of 25 jaar getrouwd bent is Tanzania een perfecte plek om dit te vieren. Voor complete families hebben we ook al veel 40 en 50-jarige huwelijksdroomreizen mogen samenstellen.

Waarom kiezen voor Droomreis Tanzania bij het samenstellen van je huwelijksreis?
• Je hoeft niet meer eindeloos op internet te zoeken
• We delen onze leukste ideeën, tips en ervaring
• Maatwerk, jouw huwelijksreis past precies bij jouw wensen
• Snel en vakkundig je reis geregeld
• Volledige ontzorging voor, tijdens en na je reis