Noord Tanzania

Vrijwel iedereen die Tanzania voor het eerst bezoekt, verkent het gebied tussen Arusha en de oostelijke oever van het Victoriameer. Het is een van de meest fascinerende bestemmingen in Afrika. Hier bevinden zich de wereldberoemde Ngorongoro-krater, drie fantastische nationale parken (Serengeti, Tarangire en Lake Manyara) en verschillende minder bekende maar daarom niet minder intrigerende bezienswaardigheden. Het noorden biedt een ongekende mix van wild, prachtige landschappen, traditionele culturen en avontuurlijke activiteiten. De afstanden tussen de parken zijn in het noorden goed bereisbaar met een goed geoutilleerde 4×4 safari. Met je eigen gids/chauffeur valt hier heel wat te beleven en niet alleen op safari-gebied.

GROTE MIGRATIE
Het is een wens van velen om ooit een keer in hun leven de grote migratie te mogen aanschouwen. De trek van de miljoenen gnoes en zebra’s door het ecosysteem van de Serengeti is het grootste zoogdieren spektakel van Oost Afrika.

MIX VAN ACTIVITEITEN
Van onze gasten horen we altijd dat de mix van activiteiten de reis zo bijzonder heeft gemaakt. Onze programma’s zijn afwisselend en origineel en helemaal afgestemd op jouw voorkeuren.