Tented camps

Het echte safari-gevoel in een (luxe) tented camp

Het is echt geweldig om midden in de natuur te verblijven en ’s nachts de geluiden te horen van wilde dieren. Een huilende hyena of een grommende leeuw, hoe gaaf is dat? Een tented camp is hiervoor de ultieme accoommodatie. De vrijheid die je beleeft is niet te beschrijven, maar het zal je ook niet aan comfort ontbreken. Een heerlijk bed en een douche en toilet in je eigen tent. Een romantische sundowner met de bush-tv maakt het feest compleet.
De tented camps zijn ‘permanent’ of “semi-permanent’. De laatste categorie camps zijn het eenvoudigst en de tenten kunnen ieder moment worden afgebroken zonder dat dit schade brengt aan het gebied. Deze worden bijvoorbeeld vaak gebruikt als migratie-camp, zodat je op het juiste moment of de juiste plek zit. Het verblijf in tented camps is niet per definitie goedkoper dan verblijf in lodges, omdat tented camps kleinschaliger en exclusiever zijn. Ze variëren van eenvoudig tot luxe.

We laten een aantal voorbeelden van tented camps zien. Vraag je een maatwerk reisvoorstel dan krijg je uitgebreide informatie over de accommodaties en alternatieven.