Wandelaars

Wandelreizen Tanzania

In Tanzania kun je prachtige wandelingen maken. Het kan op verschillende manieren, van 1 dag(deel) tot meerdere dagen. Je wandelt in de nationale parken en daarbuiten. Je komt op bijzondere plekken en loopt door prachtige landschappen. Dichtbij de natuur en het echte Tanzaniaanse leven met geen of weinig andere toeristen.

Combinatie van dagelijkse wandelingen en gamedrives

Het is heel goed mogelijk om een combinatie te maken van wandelingen en gamedrives. Dit kan in de parken en daarbuiten. Je kan een hele dag of ochtend een wandelsafari doen in een van de nationale parken met onze ervaren gids. Maar ook buiten de parken zijn er mooie wandelingen mogelijk. Het zijn er te veel om op te noemen, maar je kunt bijvoorbeeld een wandeling maken op de Kilimanjaro, in de Usambara Mountains, in de omgeving van Mikumi of bij de Ngororongo Krater

Meer weten?

Wil je weten welke wandelingen er allemaal zijn en hoe je dit kan combineren met gamedrives.  Neem contact op met ons of vraag direct je reis aan.

Meerdaagse (safari)wandelingen en gamedrives

Meerdaagse wandelingen kun je in de nationale parken doen en daarbuiten.

In de nationale parken, zoals de Serengeti en Ruaha, kun je 2-3-4-5 daagse wandelsafari’s doen. Dat kan op verschillende manieren.

De eerste mogelijkheid is dat je elke dag op wandelsafari gaat en terug gaat naar de accommodatie.

De tweede mogelijkheid is dat je wandelt en kampeert midden in de bush. Je hebt een eigen kok die al het eten bereidt en natuurlijk je gids. Samen eten bij een kampvuur en verder niemand. Ook kan je een combinatie doen van beide.

Buiten de nationale parken zijn er ook  heel veel meerdaagse wandelingen mogelijk. Sommige met je eigen gids, kok en ezels. Bij andere wandelingen loop je van accommodatie naar accommodatie. De routes zijn prachtig en ook hier kom je geen of bijna geen andere toeristen tegen.

Meer weten?

Wil je weten welke meerdaagse wandelingen er allemaal zijn en hoe je dit kan combineren met gamedrives.  Neem contact op met ons of vraag direct je reis aan.

Een greep uit wandelingen die je kan doen.

Safari tanzania. Tijdens een wandelsafari kijkt een vrouw met de verrekijker over de goudgele vlaktes met daarachter een meer of ze iets kan spotten