Kilimanjaro

De reus van Afrika spreekt tot de verbeelding. Mount Kilimanjaro is de hoogste berg van dit continent en ook nog eens de grootste vrijstaande berg te wereld. Een beklimming van de Kilimanjaro is een ongekende ervaring.

Kilimanjaro beklimming

Met een hoogte van 5892 meter is de Kilimanjaro de hoogste berg van Afrika. Het is een geweldige ervaring om deze reus van Afrika te bedwingen. Er zijn verschillende routes om naar de top te komen. De gidsen, dragers en kok zullen er alles aan doen om het u zo makkelijk mogelijk te maken zodat u zich volledig op uw sportieve prestatie kunt richten. En wij zorgen er voor dat deze Tanzaniaanse helpers ook een fatsoenlijk loon en eten krijgen.

Mount Meru beklimming

Het kleinere broertje van de Kilimanjaro, Mount Meru is ook heel geschikt voor een trekking. Een voordeel is dat het minder tijd in beslag neemt om de te top te bereiken en de kans op hoogteziekte een stuk lager is. Onderweg kunt u verschillende wilde dieren tegenkomen: olifanten, zwijnen, buffels en apen. Aan de onderkant van de berg zijn ook prachtig groene gebieden waar u geweldige wandeltochten kunt maken.

 

Reisaanvraag

Beleef de reis van uw leven!