Thema reizen

Individuele reizen het ultieme maatwerk

We zijn er trots op dat we al veel individuele reizen op maat hebben mogen samenstellen voor onze gasten. Of het nu voor bijvoorbeeld een BN’er is of iemand met een beperking. Met onze kennis en ervaring van meer dan 10 jaar en onze jaarlijkse inspectiereizen door heel Tanzania kunnen wij voor iedereen zijn reis privé op maat maken. We zijn betrokken, hebben nog persoonlijke aandacht en het luisteren naar wat jij wil. Zo maken wij samen discreet jouw reis op maat. Die aandacht en betrokkenheid is er niet alleen tijdens het samenstellen van jouw droomreis maar ook in Tanzania zelf. Door de kleinschaligheid van ons en onze safari partner in Tanzania is alles nog heel persoonlijk. je bent geen nummer maar onze gast. Niets is ons te gek en we kunnen vrijwel alles regelen. Wij zien dit juist als een extra uitdaging.

Individuele reis terug naar Tanzania

Dat geldt voor individuele reizen dwars door Tanzania naar de plekken waar je in het verleden bijvoorbeeld hebt gewerkt of gewoont. Of je dit alleen, samen of met je kinderen wil doen wij regelen het. Vaak in combinatie met een safari en /of strand.

Maatwerk reis met een beperking

Ook voor iemand met een lichamelijke beperking die extra zorg en aandacht nodig heeft kunnen wij de ultieme maatwerk reis organiseren. Alleen, met z’n twee, met de familie of als vriendengroep. Ons uitgangspunt is kijken naar wat je wel kan. Als het nodig is passen we de auto aan met bijvoorbeeld een bed. Je gaat op pad al dan niet met een extra begeleider en je eigen gids/chauffeur. Je reist in jouw tempo door Tanzania. De accommodaties stemmen we natuurlijk af op wat je kan.

| Meer meer over een individuele rondreis | Meer informatie over een safari

Individuele Maatwerk Reis

Als Tanzania specialist met meer dan 10 jaar ervaring gaan we graag de uitdaging aan om echt maatwerk te leveren. Zo hebben we al veel reizen samengesteld door verschillende gebieden van Tanzania die nu niet direct op de standaard safari route liggen. Dan heb je iemand nodig die de wegen en routes kent, op de hoogte is van de actuele stand van zaken van de conditie van de wegen, de reisafstanden kan inschatten enzovoorts. Off-the-beaten track reizen waarbij zoveel mogelijk van te voren is geregeld maar ook juist de flexibiliteit behouden blijft.

Jouw persoonlijke droomreis

Soms zijn er speciale eisen of wensen van mensen die moeilijker in te vullen zijn. Als je te maken hebt met een lichamelijke beperking dan is het van belang dat je zeker weet dat je onbezorgd kunt reizen en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek vooraf adviseren we je graag over de verschillende opties. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Vaak kunnen we met een kleine aanpassing -als het meenemen van een opstapje voor de safari auto- het comfort en reisplezier eenvoudig verhogen.

Ver weg van de gebaande paden en de massa

Bij een privé-safari reis je met je eigen gezin of reisgezelschap. Vind je het prettig om in Tanzania niet te veel landgenoten tegen te komen dan weten wij de accommodaties te vinden waarbij die kans klein is. Er zijn accommodaties die ver weg zijn van de massa en ook plekken waar je privé met jouw eigen reisgezelschap kan verblijven. Het comfort niveau bepaal je zelf: van een tentje tot een luxe privé huis. Je privacy staat voorop.