Rondreizen

Rondreis door Tanzania

Een selectie van reizen die door onze gasten zijn gemaakt. Altijd helemaal privé dus met niemand anders. Doe inspiratie en ideeën op.

Wij hebben geen kant en klare rondreizen. De rondreizen naar Tanzania die wij organiseren worden speciaal voor jouw en met jouw samengesteld. Afgestemd op jouw wensen, interesses, reisgezelschap, tijd van het jaar en reisafstanden. Wil je kamperen in de middle of no-where of verblijf je liever in een luxe lodge? Combineren kan ook of wil je iets er tussenin. Het kan allemaal. Of je met z’n tweeën gaat, als famile, met vrienden elk reisgezelschap bepaald zelf wat je wilt zien en doen en niet doen tijdens je rondreis. Jij bepaald en wij adviseren. Zo maken wij samen jouw eigen rondreis op maat. Jouw Droomreis.

| Meer informatie over de rondreizen | Meer informatie over een safari

Rondreis Tanzania

Op vakantie gaan in Tanzania staat voor een unieke beleving, of je nu voor het eerst gaat of vaker geweest bent. Ga je voor het eerst op een safari rondreis dan is het een compleet nieuwe ervaring. Zóveel wilde dieren, wildparken, bijzondere landschappen en bijzondere vriendelijke mensen. De natuur en de dieren blijven je verrassen tijdens je rondreis. Ook al ben je vaker op safari geweest het blijft iets unieks. Een gevoel wat moeilijk te beschrijven is. Tijdens jouw reis in Tanzania op zoek naar de BIG-5? Het kan maar er is nog zoveel meer.  De hoeveelheid dieren en verscheidenheid aan dieren en vogels is heel groot. Zoveel soorten in grote aantallen. Ook heel bijzonder is de grootste migratie van zoogdieren. Miljoenen gnoes verplaatsen zich in grote kuddes het gehele jaar door achter de regen aan op zoek naar vers gras. Of bezoek tijdens je rondreis de chimpansees in het westen van Tanzania. Beleef de natuur tijdens je rondreis in zijn zuiverste vorm. Het bestaat nog.

De gids tijdens je rondreis

Droomreis Tanzania is gespecialiseerd in het op maat maken van privé rondreis door Tanzania. Dit betekent dat je alleen met jouw eigen gezelschap reist en verder helemaal niemand. Tanzania is een land waar je vaak samen reist met een ervaren gids. Op deze manier kom je zoveel meer te weten over het land, cultuur en de dieren! Maar je kan ook volop genieten samen. Zij regelen alles, weten de weg en hebben arendsogen waarmee ze de dieren spotten. Zo ontdek je naast safari en de wilde dieren ook meer over de mensen, de cultuur en de tradities.

Rondreis niet alleen vanuit de safari auto

Hoewel het misschien raar klinkt, om alles uit jouw rondreis in Tanzania te halen en volop van de safari rondreis te genieten, adviseren we ook tijd te nemen voor andere dingen. Ben je op safari? Ga een middagje vanuit je luie stoel of infinity pool kijken wat er om je heen gebeurd. Grote kans dat je wordt verrast door de wilde dieren die een kijkje komen nemen: olifanten, giraffen, vogels of zelfs een leeuw? Het kan allemaal gebeuren, recht voor je neus. Daarnaast maak je ook nog eens echt gebruik van alle faciliteiten.

Reis niet van ‘parkje naar parkje’ maar neem de tijd om even andere dingen te doen of juist te relaxen. Er zijn zoveel andere activiteiten en deze maken je reis juist heel speciaal. 

Rondreis Tanzania en strand

Jouw safari rondreis door Tanzania graag combineren met zon, zee en strand op Zanzibar? Geen probleem, wij regelen het voor je! Na een safari rondreis door Tanzania is het heel fijn om even te relaxen om alle nieuwe indrukken te verwerken. Dit kan op een mooi eiland of aan de kust. Geniet op Zanzibar van de azuurblauw zee en witte stranden. Doe een leuke excursie. Ga snorkelen, varen met een Dhow of lunchen op een onbewoond eiland neem de tijd. Ben je een duiker of wil je een eiland met veel minder toeristen? Eindig dan je rondreis  op Pemba of Mafia Island deze zijn veel rustiger en hebben prachtige duiklocaties.

Voor jou geen eiland en strand na je safari rondreis? Ook dan weten wij de perfecte plekken. Vaak gelegen in de natuur soms bij een meer met of zonder zwembad maar altijd met lekker eten en kleinschalig.

Activiteiten tijdens jouw rondreis door Tanzania: sportief, cultureel of speciaal

We horen vaak van onze gasten dat ze juist de afwisseling van de rondreis zo leuk vonden. We besteden hier ook veel aandacht aan. Wij luisteren en vragen waar liggen je interesses. Waar gaat je hart sneller van kloppen en heb je misschien een hobby? Door onze kennis en samen met onze lokale mensen  kunnen we hele speciale dingen voor je regelen.Daag ons uit. Vinden we leuk.

Accommodaties op je reis door Tanzania

Ieder jaar maken we zelf een rondreis van ongeveer 4 weken door Tanzania. Samen met onze gidsen. Dan bezoeken we bestaande accommodaties en nieuwe. Tijdens deze bezoeken kijken we of de bestaande accommodatie nog steeds voldoen en checken de nieuwe of die aan onze eisen voldoen. Onze voorkeur gaat altijd uit naar accommodaties waar je welkom voelt, liefts niet te groot en op een mooie plek. Zo hebben we al heel veel mooie accomodaties voor jou ontdekt. Wij adviseren je graag.

Een privé rondreis naar Tanzania op maat

Hoe jij ook wilt reizen, wat je ook wil doen, welke wensen je ook hebt. Wij organiseren het. Dat is precies waar we goed in zijn. Maatwerk. Wil je een luxe rondreis door Tanzania maken of juist meer basic reizen of er iets tussen in? Of juis een combi. Strand of juist niet. Wij adviseren en wij doen alleen  Tanzania. We doen niets liever dan voor jou je mooiste rondreis te maken. Samen. Jouw wensen onze kennis zo maken wij jouw eigen Droomreis. Doe inspiratie op voor jouw individuele rondreis naar Tanzania en lees de rondreizen die onze gasten hebben gemaakt.