Droomreizen

Laat u inspireren door onze voorbeeld reizen

We hebben een aantal voorbeeldreizen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden die Tanzania biedt. Voor uw droomreis maken we graag een voorstel op maat gebaseerd op uw wensen en ideeën aangepast aan uw reisgezelgeschap en de periode waarin u wilt reizen.

 

Buffalo

Korte safari rondreis Noord-Tanzania

Als de tijd beperkt is, maar u toch op een bijzondere manier Tanzania wilt ontdekken, dan is dit een reis met én een korte safari én het mooie natuurgebied rondom Lake Natron ontdekken én de big-5 spotten in de Ngorongoro krater.

Lees meer  

Kilimanjaro

10-dagen Safari rondreis en wandelen

Droomreis Tanzania heeft een geweldige safari rondreis samengesteld waarbij u eerst de Kilimanjaro gaat bewonderen en hierna een safari rondreis gaat maken. Niet naar de top maar u loopt wel een van de mooiste trajecten.

Lees meer  

Young Elephant

14-dagen Safari Noord-Tanzania & Zanzibar

Een afwisselende reis met veel variatie: een kanosafari in Arusha NP, een spannende riverwalk, gamedrives in Tarangire, Lake Manyara en Ngorongoro en bezoek aan de Hadzabe stam. En als afsluiting gaat u naar Zanzibar.

Lees meer  

Vogel

16-dagen Safari en Pemba

Bent u een duikfan en wilt u graag op safari? Eerst een safari waarbij u alle highlights van Tanzania bezoekt: Lake Mayara, de Ngorongoro krater en de Serengeti. U vliegt vanuit de Serengeti naar het ongerepte eiland Pemba.

Lees meer  

Zebras

15-dagen Noord-Tanzania en Zanzibar

U maakt gamedrives in een stoere safari auto maar ook wandelend en per kano gaat u op zoek naar de wilde dieren. In het dorpje Mto wa Mbu komt u in aanraking met de vriendelijke Tanzaniaanse bevolking en dan nagenieten op Zanzibar.

Lees meer  

Giraf1

21-dagen Complete safari rondreis

U bezoekt de mooiste parken van Noord-Tanzania en reis via de Serengeti door naar Lake Victoria waar u de omgeving gaat verkennen per kano en mountainbike. Aan het eind vliegt u naar Zanzibar voor een heerlijk strandverblijf.

Lees meer  

Kilimanjaro1

Kilimanjaro trekking en korte safari

Bereik de top van de Kilimanjaro met een privé trekking waarbij verschillende routes mogelijk zijn. Voor of na deze bijzondere ervaring geniet u van prachtige safari trip in Arusha national park en Tarangire.

Lees meer  

wat is alternative text

15-dagen Safari, trektocht en strand

Te voet een fantastisch traject: van de Empakai krater naar Lake Natron. U wordt vergezeld door een Masai gids en ezels transporteren de bagage. Gamedrives in de Serengeti en Lake Manyara en uitrusten bij Lazy Lagoon.

Lees meer  

Leeuw Tanzania

15-dagen Zanzibar en Zuid-Tanzania

Relaxt beginnen in Zanzibar, dan met een klein vliegtuigje naar Mikumi en Selous om ineen open safari auto op zoek te gaan naar de wilde dieren. U eindigt weer op Zanzibar waar u het historische Stonetown bezoekt en geniet van de zon.

Lees meer  

Activiteiten Snorkelen Duiken Tanzania

9 dagen Duiken Mafia Island

Mafia Island is een van de mooiste duikbestemmingen van de wereld. Ontdekt hier de bijzondere onderwaterwereld en u kunt hier zelfs snorkelen met whale sharks. Verblijf in een fantastische boomhut in een grote baobab boom.

Lees meer  

Migratie

14-dagen Migratie rondreis

De grote migratie meemaken is indrukwekkend en een enerverende schouwspel. In de zomer reist u naar de Noord-kant van de Serengeti bij de Mara rivier. Na deze prachtige safari rondreis is het relaxtijd op Zanzibar.

Lees meer  

Chimpansee Droomreistanzania

Chimpansees in het ongerepte Zuiden

Ultieme safari rondreis van 14 dagen door Zuid-Tanzania. Bezoek de ongerepte parken in het Zuiden met als hoogtepunt de chimpansees in Mahale Mountains en sluit af op een onbewoond eiland.

Lees meer  

Hippo

Luxe fly-in safari Zuid-Tanzania

Deze 10-daagse reis brengt u naar hele bijzondere parken: Ruaha en Selous met bootsafari's tussen de krokodillen en hippo's. Maak fantastische wandelingen in de Udzungwa mountains en vlieg dan naar Saadani voor safari en strand.

Lees meer  

Fumba Beach Lodge

Selous, Stonetown en strand

Een 10-daagse trip naar Zuid-Tanzania met safari's in het prachtige ongerepte Selous waar u gamedrives maakt en bootsafari's. Dan vliegt u met een klein vliegtuigje naar Zanzibar voor een vleugje cultuur en een ontspannen strandverblijf.

Lees meer  

Ezeltrektochtjpg

Ngorongoro highland hike

Een meerdaagse trekking in de bijzondere Ngorongoro conservation area. Ezels vervoeren de bagage en u wandelt met een Masaï gids door dit prachtige gebied. Op basis van kamperen met eigen tenten en een kok die de maaltijden verzorgt.

Lees meer  

Beleef de reis van uw leven!