Vluchten naar Tanzania

Vluchten naar Tanzania

Bij onze reisvoorstellen op maat gaan we voor u -indien gewenst- op zoek naar de best passende vluchten. Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die lijnvluchten aanbieden naar Tanzania zoals: KLM, Emirates, Qatar, Kenya Airways, en Ethiopian Airways. We adviseren u over de vluchttijden die het beste aansluiten bij uw persoonlijke reisplan. De vluchten nemen we graag kosteloos voor u in optie.

KLM

KLM heeft onze voorkeur en heeft dagelijks een rechtstreekse vlucht naar Kilimanjaro en Dar es Salaam. Met een overstap op Nairobi of Dar es Salaam kunt u ook naar en vanaf Zanzibar vliegen.

Reserveer uw favoriete stoel

Naast de standaardstoelen, biedt KLM de onderstaande opties aan:

  • Voorkeursstoelen– favoriete stoelen bij het raam of aan het gangpad, of stoelen in een rij van 2 (alleen op intercontinentale KLM-vluchten).
  • Stoelen met extra beenruimte – heel veel extra beenruimte!
  • Economy Comfort-stoelen – extra beenruimte en verder naar achter verstelbare rugleuning.

U kunt uw voorkeursstoelen tegen betaling reserveren tijdens de boeking van uw KLM-vlucht, of op een later moment via Mijn Reis. Er is op elke vlucht een beperkt aantal stoelen in deze zone beschikbaar, dus als u zeker wil zijn van deze stoel of graag naast uw reisgenoot wil zitten, wacht dan niet te lang met uw reservering.

Gratis naar Schiphol met de KLM Bus

Met de KLM Bus reist u gratis vanaf zeven Nederlandse steden naar Schiphol en weer terug. Reist u vanuit de omgeving van Enschede, Hengelo, Apeldoorn, Nijmegen, Arnhem, Maastricht/Maastricht airport of Eindhoven airport naar Schiphol Airport? Dan kunt u gebruik maken van de gratis KLM Bus. Met de KLM Bus reist u comfortabel van en naar de luchthaven. U kunt de KLM Bus toevoegen tijdens het boeken van uw vliegticket.

Beleef de reis van uw leven!