Hoe gaan we te werk?

Het  stappenplan voor onze werkwijze

Droomreis Tanzania houdt van duidelijke afspraken waarbij u weet waar u aan toe bent en wat u wel of niet kan verwachten. We hanteren een vaste werkwijze:

1 Aanvraag van uw droomreis

Via onze website, per email of telefonisch kunt u uw reisaanvraag bij ons indienen. Als u liever meteen een afspraak met ons wilt dan kan dat uiteraard geregeld worden.

2 Een eerste reisvoorstel met een prijsindicatie

Aan de hand van uw wensen, eisen en budget stellen wij een eerste reisschema voor u op. Als dit u aanspreekt maken we bij voorkeur een afspraak (bij u thuis of bij ons op kantoor) om hier dieper op in te gaan. Het is een onderdeel waaraan wij veel aandacht besteden omdat dit de basis is om van het reisvoorstel een echte DROOMREIS te kunnen maken .

 3 Opstellen van een uitgewerkte offerte

In deze uitvoerige offerte worden de accommodaties benoemd en een duidelijk overzicht van alle activiteiten gegeven. Deze offerte kan aangepast worden totdat uw ultieme DROOMREIS is samengesteld.

4 Reisovereenkomst

Beide partijen tekenen de overeenkomst waarin alles is vastgelegd. Hierna wordt door ons de eerste factuur uitgestuurd. Zodra de aanbetaling is ontvangen wordt door ons overgegaan tot definitieve boeking van accommodaties, activiteiten, safari’s, gidsen etc.
Droomreis Tanzania is aangesloten bij het garantiefonds GGTO zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u uw geld kwijt bent bij financieel onvermogen.

5 Voorpret

Niets is zo leuk dan de voorpret, die nu kan beginnen. We sturen u nog een leuke verassing die u goed van pas zal komen.

6 Restant betaling

Twee maanden voor aanvang van de reis ontvangt u van ons een factuur met het restantbedrag.

7 DE DROOMREIS

In de voorbereidingen hebben wij er  alles aan gedaan om u droom waar te kunnen maken. Terplekke bent u verzekerd van de beste zorg en mochten er onverhoopt toch zaken op uw pad komen die extra aandacht behoeven dan staan wij voor u klaar! Wij staan continu in contact met de agent ter plaatse.

 

 

 

Beleef de reis van uw leven!