12,5 jaar Getrouwd

Wil je het leven vieren en stilstaan bij bijzondere momenten dan is het maken van een mooie reis bij een 12,5 jaar huwelijk een geweldige manier.

Reizen als koppel bij een 12,5 huwelijk

Een romantische safari voor jullie tweeën kan voor geweldige momenten zorgen waarbij je nieuwe herinneringen gaat maken. Wellicht blik je terug op jullie huwelijksreis van toen, en we hebben zelfs al meegemaakt dat koppels de reis van toen willen herbeleven. Soms zo goed mogelijk nagebootst en soms ook in een luxere variant.

Reizen als gezin bij een 12,5 huwelijk

Veel koppels willen met het hele gezin er iets speciaals van maken. In veel gevallen zullen de kinderen dan nog jonger zijn en maken we een droomreis die hier speciaal voor is afgestemd. Dan letten we erop dat de reisafstanden niet te lang zijn en er voldoende variatie in de reis zit. 

Een 12,5 jarig huwelijksreis afgestemd op jouw wensen

Dat een 12,5 jarige huwelijksreis speciaal moet zijn, staat buiten kijf. Op safari te gaan in Tanzania is sowieso al een enorme beleving en wij regelen het graag voor je tot in de kleinste details. 

Door met jullie in gesprek te gaan kunnen we jullie wensen erin verwerken en helpen bij de keuze in vele mogelijkheden om het extra speciaal te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Een nachtje verblijven in een (ultra)luxe lodge op de meest prachtige plek
  • Overnachten in ’the middle of nowhere’ tussen de wilde dieren
  • Een speciaal feestelijk moment met taart en slingers
  • Romantische setting regelen voor bijvoorbeeld een dinner in de bush of een candlelight dinner op Zanzibar
  • Verrassingen voor je partner (zoals een ballonvaart op de Serengeti?)

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Neem contact met ons op.