2+2

Safari samen met een ander stel

Dit is je kans!

Regelmatig krijgen we een reisaanvraag voor 2 personen die heel graag naar Tanzania willen op safari maar door het budget dit niet lukt. Dit komt omdat de kosten voor de auto, chauffeur, en brandstof hetzelfde zijn voor 2, 4 of 6 personen. Voor 2 personen is de rondreis dan al gauw 800,- Euro duurder per persoon dan bij 4 personen of meer. Hierdoor is het vaak te duur en niet haalbaar maar…

Wij hebben iets bedacht 2+2

Wij hebben er best wel even over nagedacht. Kunnen wij als maatwerkspecialist safari rondreizen maken die een privé rondreis zo uniek maken. Wij denken dat het gelukt is.

Safariauto

De safari auto deel je met nog één ander stel dus maximaal 4 personen in de  6 persoons safari auto. Hierdoor heb je nog volop ruimte en heeft iedereen een goede plek bij het spotten, fotograferen en tijdens het reizen.

Activiteiten

De opgenomen activiteiten kan je samen of met z’n tweeën doen. Afhankelijk wat iedereen kiest. Wil jullie wandelen en het andere stel fietsen dat kan. Ook is het programma zo opgezet dat je individueel activiteiten kan doen. Op bepaalde locaties kan je ook een andere optie kiezen. Vaak tegen een meerprijs.

Accommodaties

In de lodges hebben jullie altijd je eigen kamer met douche, wc en wastafel. Bij het eten kan jezelf kiezen om samen of met z’n twee te eten. Jij kiest. Het is jullie reis. De accommodaties zijn kleinschalig en liggen op prachtige plekken. Meer info over accommodaties klik hier.

Kamperen

Bij het kamperen heb je naast je gids/chauffeur een eigen kok die voor je kookt. Deze reist dus deels mee. Je slaapt in je eigen koepeltent. De sanitaire voorzieningen zijn gemeenschappelijk en op de camping. Het eten doe je samen.

Vluchten

De prijzen zijn exclusief de internationale vlucht. De prijzen voor een vlucht in de genoemde periode zijn tussen de 750,- en 900,- Euro p.p. Je vliegt rechtstreeks met KLM vanaf Schiphol naar Kilimanjaro airport en vice versa.

Overige kosten

Je hebt bijna geen andere uitgaven meer. Alle reizen zijn op basis van full-board dus ontbijt, lunch en diner zijn inclusief. Net als water, thee en koffie. Alleen de drankjes en tips zijn exclusief. 

Kies een van de onderstaande reizen voor alle details en data.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, dat kan per mail, WhatsApp of bel ons. Wij helpen je graag.

Wat gebeurt er na het reserveren

Optie 1: Iemand anders heeft ook de reis gereserveerd. De reis gaat door.

 • Wij informeren je dat de reis definitief is en wat de ticketprijs is. (meestal tussen de 750,- en 900,- Euro)
 • Je ontvangt een factuur die je kan betalen in 2 termijnen. 40% bij boeking en 60% twee maanden voor vertrek.
 • Na ontvangst boeken wij hierna alles inclusief de vluchten.
 • Je ontvangt een link van ons naar de reis met alle details en ook alle documenten.

Optie 2: Je bent de eerste die reserveert. Wij reserveren de reis.

 • Wij informeren je dat er nog geen andere reservering is. 
 • Je ontvangt een factuur van 250,- Euro voor de reservering.
 • Als de betaling is ontvangen reserveren wij de reis.
 • Je ontvangt een link van ons naar de reis met alle details en ook alle documenten.
 • Zodra er een andere reservering is informeren we je en gaat de reis door. We weten dan ook wat de ticketprijs is. (meestal tussen de 750,- en 900,- Euro)
 • Je ontvangt een factuur die je kan betalen in 2 termijnen. 40% bij boeking en 60% twee maanden voor vertrek.
 • De reserveringskosten van 250,- Euro worden in mindering gebracht natuurlijk.
 • Na ontvangst van de eerste termijn boeken wij hierna alles inclusief de vluchten.

Als er twee maanden voor vertrek geen andere reservering is dan informeren we je en gaan in overleg. Je kan kiezen om de reis met z’n tweeën te doen(tegen een meerprijs). Anders krijg je de reserveringskosten van 250,- Euro teruggestort.